קציצות בשר פטריות
קציצות בשר פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 545 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב פלפל, בזיליקום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: קציצות בשר עם פטריות תרד, קציצות בשר ממולאות ברוטב פטריות, ו קציצות עוף ופטריות (Kotlety).
הוראות
בקערה, לשלב את החלב, רוטב ווסטרשייר, פירורי לחם, 1/2 כפית מלח, פלפל ואבקת שום. קרמבל בקר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לשלושה או ארבעה קציצות סגלגלות. במחבת גדולה, לבשל קציצות על חום בינוני עד כבר לא ורוד.
במחבת אחרת, פטריות לטגן ובזיליקום ב 2 כפות חמאה עד רך; לנקז.
הסר פטריות עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
באותו מחבת, להמיס את החמאה הנותרת; מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה לטאטא את השמנת, 1/2 כוס מים, רוטב פלפל ומלח שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מבעבע.
הוסף מספיק מים שנותרו כדי להפוך את רוטב דק בינוני.
להוסיף פטריות שמורות; חום אף.
מגישים מעל קציצות בשר; למעלה עם גבינה ובצל.