קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות56
מגזין

קציצות הודו פורצ'יני עם רוזמרין פולנטה

קציצות הודו פורצ'יני עם רוזמרין פולנטה
נסו קציצות הודו פורצ'יני, חמאת רוזמרין-שפשף הודו עם רוטב פורצ'יני, ו קציצות הודו אפויות עם עוגות פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 כוס מים מבושלים לאחרונה במשך 15 דקות. ברגע שהפטריות משוקמות מחדש, קוצצים דק ושומרים את המים הטובלים. התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו מראש broiler כדי גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, לערבב בעדינות חצי פטריות פורצ ' יני קצוץ, טורקיה, ביצה, חלב, פירורי לחם, 1/4 כוס פקורינו רומאנו, 1 כף רוזמרין, 2 פטרוזיליה, שום, ושמן זית עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגלגלים את התערובת לתוך 12 כדורים בגודל שווה, ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף. לצלות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בינתיים, מניחים את שאר הפטריות ואת הנוזל שלהם, גזע רוזמרין, פטרוזיליה נותרת, ורוטב מרינרה במחבת בינונית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את כדורי הבשר צלויים ישירות ברוטב, ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד כדורי הבשר מבושלים דרך ואת הרוטב יש מופחת בעליל לעקביות של ראגו עבה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
בינתיים, להביא 5 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
לטאטא פולנטה בזרם יציב דק ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד שמנת hydrated.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לטאטא בכוס 1 של פקורינו רומנו ועונה לטעום עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מגישים פולנטה עם כדורי בשר ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו