נסו קציצות הודו פורצ'יני, חמאת רוזמרין-שפשף הודו עם רוטב פורצ'יני, ו קציצות הודו אפויות עם עוגות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 כוס מים מבושלים לאחרונה במשך 15 דקות. ברגע שהפטריות משוקמות מחדש, קוצצים דק ושומרים את המים הטובלים. התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו מראש broiler כדי גבוה.
בינתיים, מניחים את שאר הפטריות ואת הנוזל שלהם, גזע רוזמרין, פטרוזיליה נותרת, ורוטב מרינרה במחבת בינונית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את כדורי הבשר צלויים ישירות ברוטב, ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד כדורי הבשר מבושלים דרך ואת הרוטב יש מופחת בעליל לעקביות של ראגו עבה, 10 עד 15 דקות.