קציצות הודו פורצ'יני עם רוזמרין פולנטה
נסו קציצות הודו פורצ'יני, חמאת רוזמרין-שפשף הודו עם רוטב פורצ'יני, ו קציצות הודו אפויות עם עוגות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 כוס מים מבושלים לאחרונה במשך 15 דקות. ברגע שהפטריות משוקמות מחדש, קוצצים דק ושומרים את המים הטובלים. התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' מתחת אלמנט broiler ו מראש broiler כדי גבוה.
בקערה גדולה, לערבב בעדינות חצי פטריות פורצ ' יני קצוץ, טורקיה, ביצה, חלב, פירורי לחם, 1/4 כוס פקורינו רומאנו, 1 כף רוזמרין, 2 פטרוזיליה, שום, ושמן זית עד רק בשילוב.
מגלגלים את התערובת לתוך 12 כדורים בגודל שווה, ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף. לצלות במשך 10 דקות.
בינתיים, מניחים את שאר הפטריות ואת הנוזל שלהם, גזע רוזמרין, פטרוזיליה נותרת, ורוטב מרינרה במחבת בינונית על אש נמוכה.
מניחים את כדורי הבשר צלויים ישירות ברוטב, ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד כדורי הבשר מבושלים דרך ואת הרוטב יש מופחת בעליל לעקביות של ראגו עבה, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, להביא 5 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה.
לטאטא פולנטה בזרם יציב דק ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד שמנת hydrated.
לטאטא בכוס 1 של פקורינו רומנו ועונה לטעום עם מלח.
מגישים פולנטה עם כדורי בשר ורוטב.