קציצות חזיר אסייתיות
טנדר חזיר אסיאתי דורש כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -36 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 238 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שקדי חזיר, חרדל דיז'ון, שורש ג'ינג'ר ומיץ ליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל האסייתי. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . הציון הזה מוצק. שקדי חזיר אסייתיים 5 תבלינים מנגלים עם סלסן הדרים מנגו ובצל ירוק פרנקי , צלעות חזיר ב-Uptown ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים צלויים , וצלעות חזיר ב-Uptown ורוטב תפוחים: צלי חזיר צלוי עם תפוחים מכוסים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
למרינדה, מערבבים בבלנדר את שבעת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. חלקו את המרינדה בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; מוסיפים שני שקדים לכל שקית. אוטמים שקיות והופכים למעיל; מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מכינים גריל לחום עקיף, בעזרת מחבת לטפטוף.
מסננים וזורקים את המרינדה. להרטיב מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל.
מניחים בשר חזיר על מחבת לטפטף וצולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה במשך 20 עד 30 דקות או עד שמדחום מצביע על 145 מעלות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
או לפני הצלייה, מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש בקדי חזיר קפואים: מפשירים במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה. מכסים וצולים לפי ההוראות.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור שקדי חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.