קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות40
ציון בריאות3
מגזין

קציצות חזיר ושרימפס בסגנון קנטונזי

קציצות חזיר ושרימפס בסגנון קנטונזי
בשר חזיר בסגנון קנטונזי וכופתאות שרימפס דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 60 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו שרימפס בסגנון קנטונזי וכרוב נאפה, חזיר בגריל בסגנון קנטונזי, ו כופתאות אורז דביקות קנטונזית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, גרגיר הנחלים, ערמוני מים, בצל ירוק, רוטב צדפות, שמן שומשום, שום, רוטב סויה, פלפל לבן טחון ומלח ומערבבים יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
רוטב צדפותרוטב צדפות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
לא מגן מקומילא מגן מקומי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים 1/2 כפית של מילוי זה על כל עור הכופתה.
3
מניחים 1 שרימפס על המילוי, מעט רטוב את קצה העור הכופתה, לקפל ולצבוט עם האצבעות שלך כדי ליצור חותם כל הדרך מסביב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
לבשל: מטגנים פאן את הכופתאות במחבת גדולה מעל חום בינוני עם שמן במשך 15 דקות, מתהפך באמצע או
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים אותם בסיר של מים רותחים במשך 10 דקות; לנקז ולהגיש מרק עוף חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף