קציצות חזיר עם סלט תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר עם סלט תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קציצות חזיר עם סלט ארוגולן ותפוח, קציצות כתף חזיר עם שומר וסלט אספרגוס, ו קציצות חזיר בגריל עם סלט אבטיח-מלפפון.
הוראות
חותכים את הפילה ל 8 חתיכות קילו עד שהם 1/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הקמח על צלחת. בקערה רדודה, הכה את הביצים. קוצצים את הפטרוזיליה. בקערה נפרדת, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל. טובלים כל קציצה בקמח, ואז ביצה מוכה, ולבסוף בפירורי הלחם.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני. עבודה בקבוצות, לבשל את הקציצות עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד, באמצעות 2 כפות יותר של השמן עבור אצווה השנייה.
העבר לצלחות. בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים עד רך, על 20 דקות.
חותכים לחתיכות 1 אינץ'. חזור לסיר יחד עם שמנת, חרדל, טרגון, מלח ופלפל הנותרים ולשלב.