קציצות טארמה
קציצות טאראמה עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם עשויים מלחם, קוביות אינץ ' לחם בן יום, פלחי לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאראמה סלטה, סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס, ו סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 15 דקות.
מערבבים קוביות לחם, בצל ירוק, 1/2 כוס חלב, ותרמה במעבד. תהליך עד טפסים הדבק חלקה.
מוסיפים 1 ביצה שלמה 1 כוס פירה (להזמין כל תפוחי אדמה הנותרים לשימוש אחר); מערבבים כדי להתמזג היטב. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
קל לנצח חלבונים ביצה הנותרים 2 כפות חלב בקערה בינונית כדי להתמזג.
מניחים פירורי לחם על צלחת. טופס 2 כפות תערובת טארמה לכדור; לחץ כדי לשטח מעט. לטבול לתוך תערובת ביצה לבן, ואז מעיל משני הצדדים עם פירורי לחם. חזור עם תערובת טארמה נותרת.
יוצקים כמויות שוות שמן זית ושמן חריע לסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד סיר ושמן חום על חום בינוני גבוה ל 177°. עבודה בקבוצות, להוסיף קרוקטים טארמה למחבת ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מגישים טריזי לימון חמים, עוברים בנפרד.
* זמין בשווקים יווניים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.