קציצות טופו וירקות
אם יש לכם גזר, בצל אביב, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טופו-Hijiki קציצות, קציצות טופו ובשר חזיר, ו קציצות ירקות שורש.
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט שמנים בקערה גדולה עם כמה תיבול ומערבבים היטב.
מחממים את שני השמנים במחבת. משמנים טבעת מאפה מתכת 8 ס " מ או חותך עוגיות ומניחים במחבת. כאשר חם, יוצקים 5 כפות של הבלילה פנימה ולהפוך את החום עד בינוני.
מבשלים 4-5 דקות עד הזהב, ולאחר מכן להסיר את הטבעת (להיזהר, כפי שהוא עשוי להיות חם), להעיף את הקרס ולבשל את הצד השני. לעשות את זה בקבוצות, שמירה על קציצות סיים חם בתנור נמוך.
מגישים עם רוטב צ ' ילי ובצל אביב נוסף, אם אתה רוצה.