קציצות כבש עם כמון, מנטה ורוטב עגבניות
קציצות כבש עם כמון, מנטה, ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן בישול, פלפל טחון טרי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציצות כבש ברוטב עגבניות נענע, קציצות כבש עם קרם עגבניות נענע, ו קציצות כבש מתובלות ברוטב לימון נענע יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הכבש, שקדים, פירורי לחם, 3 כפות של מנטה, שום, 1 כפית של כמון, 1 כפית של המלח, והפלפל. לעצב את התערובת לתוך 16 כדורי בשר, על 2 אינץ ' בקוטר.
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים, מסתובבים, עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות.
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת הנותרים 1 כפית כמון ו 1/2 כפית מלח. להביא לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב העגבניות ומבשלים, מכוסים, עד כדורי הבשר מבושלים דרך, כ 10 דקות יותר. מערבבים את הנותרים 2 כפות נענע.
המלצת יין: הודות spiciness כמון חם שלה, טעם צמחים מרענן של מנטה, עגבניות חומצי, כבש בשרי, מנה זו היא אתגר יין. אדום בעל גוף בינוני בעל חומציות חדה, לא יותר מדי טאנין, וטעם שאינו אסרטיבי מדי הוא ההימור הטוב ביותר. ריוחה המפורסמת של ספרד היא פשוט יין כזה; אם אפשר, נסה אחד מבוגר יותר, המצוין על ידי המילים reserva או גראן reserva על התווית.