קציצות מנטה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קציצות מנטה. מתכון זה משמש 78. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 0 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 195 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב מרוכז, ציפוי סוכריות שוקולד חלב, סוכר של קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח במרכז אמריקה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 6%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פאי מנטה עשוי מקציצות מנטה ללא סוכר יורק, קציצות מנטה, ו קציצות מנטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, החלב, החמאה והתמצית של הקונדיטורים לתערובת אחידה. צורה לתוך 1/2-ב. כדורים ומשטחים לקציצות. להקפיא 30 דקות.
במיקרוגל ממיסים מחצית מציפוי הממתקים בכל פעם; טובלים קציצות בשוקולד.
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה עד להתייצבות. אחסן במיכלים אטומים.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, פינו גריס
ריזלינג, גוורצטרמינר ופינו גרי הם הבחירות המובילות שלי לקריביים. תרצו לבחור ביינות עם מעט מתיקות כשאתם מתמודדים עם מנות קריביות חריפות. הגישו את היינות הללו צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
תערובת אבן החול האדומה ואדמת הצפחה יוצרת את האופי הייחודי של צווידרזיגר וו צוויטרזגרטן. האדמה תפתח את הניחוחות האקזוטיים והחריפים ביין וגם פוטנציאל גדול יותר להזדקנות. הענבים נקצרים ביד בשלות אופטימלית, התירוש מותסס במיכלי נירוסטה וצעיר בבקבוקים על מנת לשמור על חיוניותו ורעננותו. יין זה היה בבקבוק בפברואר 2008.צבע ירוק צהוב בהיר, ניחוח תבלינים ופירות אבן עם כמה תווים של פירות יער אדומים. חיך: הוא בהיר ורענן עם מעט סוכר שנותר. חומציות עדינה עם כמה תווי דבש עדינים וגימור חריף ארוך.