קציצות סלמון
קציצות סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לכם מלח, סלמון ורוד, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: קציצות סלמון, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון.
הוראות
שלב 2 כפות מיונז, 1 מיץ כף, 1 1/2 כפיות חרדל, הבא 7 מרכיבים (דרך ביצה), ערבוב טוב.
תוסיפי פאנקו, תזרקי. תערובת צורה לתוך 8 (3 אינץ') קציצות.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף קציצות; לבשל 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מערבבים מיונז, מיץ וחרדל הנותרים עם פטרוזיליה, צלפים, שום, ומלח, ערבוב היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.