קציצות עוף טרופיות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו כורכום, שום, אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו Plantain וקציצות חזיר קוקוס עם מנגו טרופי וסלט מלפפון, קציצות עוף, ו קציצות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העוף, חצי חלפיניו ירוק, חצי שום, allspice, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עם הידיים שלך טופס לתוך ארבע 1/2 אינץ ' עבה סגלגל קציצות.
3
שים את הקציצות על צלחת, לכסות ולקרר עד מוכן לבשל.
4
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים חצי הבצל האדום, חלפיניו ירוק הנותרים ושום, ואת כורכום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
כורכום
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את האורז, 1/4 כפית מלח ו 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מערבבים ומפחיתים את החום עד נמוך בינוני; מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הוסף את האפונה אבל לא לערבב; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
חום 1 כף שמן צמחי במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד המשרד, על 4 דקות לכל צד. לזרוק את האננס, כוסברה, חלפיניו אדום, ואת הבצל האדום הנותרים 1/2 כף שמן צמחי בקערה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חלפיניו אדום
(תערובת תבלינים קובנית)
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את האורז והאפונה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)