קציצות צמחוניות איטלקיות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם מים, גבינת פרמזן, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . מתכונים דומים: קישואים וקציצות חומוס (צמחוני מדי!), {Vegetarian} קציצות המבורגר חומוס דלעת, ו קציצות בקר איטלקיות.
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר גדול. מערבבים את האורז החום, ומבשלים עד חום זהוב.
מוסיפים את העדשים, המים והמלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והמים נספגים, כ 40 דקות.
הוסף מים נוספים במידת הצורך; תערובת צריכה להיות עבה מאוד.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מניחים את תערובת האורז המבושלת במעבד מזון יחד עם הביצים, פירורי לחם, גבינת פרמזן, בזיליקום ואבקת שום. תהליך עד משולב היטב, ואת המרקם של בשר טחון. טופס לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ קציצות עבות, באמצעות כ 3 כפות תערובת עבור כל אחד.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה. בקבוצות, מטגנים קציצות עד השחמה, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
ניקוז על מגבות נייר; מגניב. מטגנים שאריות קציצות באותו אופן. לאחסן במיכלים אטומים במקרר או במקפיא.