קציצות קינואה ותפוחי אדמה
Croquettes Quinoan ותפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, קינואה, פלפל חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציצות תפוחי אדמה, קציצות תפוחי אדמה, ו קציצות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; מניחים על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מזלג חודר תפוחי אדמה בקלות, הפיכת תפוחי אדמה לאחר 3 דקות. לעטוף במגבת; בואו לעמוד 5 דקות. קליפה ופירה תפוחי אדמה.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר; להוסיף קינואה ומלח. לבשל 15 דקות; ניקוז.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, כוסברה, ו jalapeo; לטגן 1 דקה.
מוסיפים כמון, אורגנו, פלפל שחור ושום; saut 1 דקה.
מערבבים תפוחי אדמה, קינואה, תערובת בצל, גבינת קוטג', וגבינת צ ' דר בקערה, ערבוב טוב.
בואו לעמוד 5 דקות; מערבבים ביצה.
צור תערובת תפוחי אדמה לתוך 10 קציצות. חפרו בזהירות כל קציצה בפנקו.
מניחים על תבנית אפייה. כיסוי וצינה 10 דקות.
חום 1 1/2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים 5 קציצות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב. תתחמם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וקציצות.