קציצת הודו וסלט שורש קלוי עם רוטב פרמזן
קציצת הודו & סלט שורש קלוי עם פרמזן רוטב יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 403 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. לכי לחנות וקחי חרדל דיז'ון, יוגורט טבעי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה קלוי עם פרמזן-עשבי תיבול, סלט קיסר עם רוטב שום קלוי שמנת ופרמזן פריך, ו פארו, סלט כרובית קלוי ואטריות אגס עם פרמזן-רוטב לימון.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
שים את הגזרים, תפוחי האדמה והסלריאק בצלייה.
יוצקים מעל מחצית שמן הזית וכמה תיבול, ואז לבשל 45-50 דקות, מפנה מדי פעם, עד רך וזהב.
בינתיים, תכין את הקציצות.
שים את זרעי בשר טחון, בזיליקום ושומר בקערה, להוסיף קצת תיבול וצורה לקציצות קטנות.
מחממים מחבת מחבת מחממת לחום, מברישים את הקציצות בשמן ומבשלים 5-6 דקות בכל צד, או עד שמבשלים דרכה.
כדי להפוך את הרוטב, לערבב את השמן שנותר, פרמזן, חומץ, חרדל ויוגורט עם כמה תיבול.
הניחו את הירקות הקלויים וקציצות על הסלט, ואז טפטפו על הרוטב והגשו.