ניתן להכין את המתכון של שקדי חזיר פורטוגזית תוך שעה בערך . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 673 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו ענפי רוזמרין, מלח, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . מתכונים דומים: צלעות חזיר פורטוגזיות , מדליוני חזיר פורטוגזיים וחזיר פורטוגזית עם צדפות .
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; לטפטף 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי נוסף לא חובה
רוזמרין נוסף אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובה
2
מפזרים 1/2 כפית פלפל ו-1/4 כפית מלח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי נוסף לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים ב-400 מעלות במשך 40-45 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים מערבבים בסיר קטן את היין האדום, יין הפורט, השזיפים והרוזמרין. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ-1 כוס, כ-25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
7
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מפזרים בשר חזיר עם הפלפל הנותר והמלח. במחבת גדולה, משחימים בשר חזיר בשמן הנותר; להסיר ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים למחבת את המרק, גבינת השמנת, השמנת והשזיפים; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לתערובת אחידה. מחזירים בשר חזיר למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 8-10 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור שקדי חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.