קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

קציצת עוף מצופה בפירורי לחם עם חזיר, גבינת שמנת משולשת ורוקט

קציצת עוף מצופה בפירורי לחם עם חזיר, גבינת שמנת משולשת ורוקט
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו צ'אט עוף מצופה בפירורי לחם עם חזיר, גבינת שמנת משולשת ורוקט. מנה אחת מכילה 1003 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -64 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים . אם יש לכם ביצים, פירורי לחם פנקו, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מתכון זה אהוב על ידי 2 חובבי אוכל וטבחים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 79% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: דונקאטסו - צ'אט חזיר מצופה בפירורי לחם קוריאניים , קישואים מטוגנים מצופים בפירורי לחם עם גבינה , ואצבעות עוף מצופות בפירורי לחם .

הוראות

1
טורפים יחד את החומץ, החרדל וקצת המלח והפלפל בקערה גדולה. מוסיפים את השמן לאט לאט עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הרוקט ומערבבים כך שיצפה את העלים בוויניגרט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם ב-3 קערות שטוחות נפרדות ומפזרים מלח ופלפל על כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים כל חזה עוף בין שתי חתיכות ניילון נצמד וטוחנים לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
פזרו מלח ופלפל משני צידי העוף, טבלנו כל חזה בקמח וסירנו עודפים. טבלו במי הביצה ותנו לכל עודף לטפטף, ולאחר מכן טבלנו את שני הצדדים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מניחים על רשת אפייה מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מחממים מראש 2 מחבתות גדולות עם ציפוי נון-סטיק על אש גבוהה.
6
הוסיפו 3 כפות חמאה וכף אחת של שמן לכל מחבת וחממו עד שהחמאה נמסה ותתחיל להבעיר אור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים 2 חזה עוף בכל מחבת ומבשלים עד להזהבה, כ-4 דקות. הופכים את חזה העוף וממשיכים לבשל עד להזהבה והעוף מבושל לחלוטין, עוד כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים כל חזה לצלחת גדולה ומיד מעל כל חזה מפזרים כמה פרוסות גבינה, כמה פרוסות חזיר וקצת מסלט ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי