עוף ברביקיו הודי טנדורי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 156 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם רוטב ברביקיו מקורי של בול, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. מתכונים דומים: עוף טנדורי הודי, כרובית טנדורית עם קינואה הודית מתובלת, ו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים למעט עוף. שמור 1/4 מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
יוצקים הנותרים על עוף בצלחת רדודה; לפנות מעיל שני הצדדים של כל מקל תיפוף. מקררים 2 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
גריל חום לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה. עוף בגריל 24 דקות. או עד שנעשה (165F), מפנה וצחצוח מדי פעם עם רוטב שמור.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.