קציר קינוח
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך ציפוי מוקצף מקרטון, ג'ינג'ר טחון, ציפוי וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 35%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קציר קינוח פירות, קציר מלית, ו סלט קציר.
הוראות
בסיר כבד, מפזרים ג ' לטין על חלב; תן לעמוד במשך 5 דקות. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הג ' לטין.
מוסיפים את הדלעת, הסוכר החום, המלח, הג ' ינג ' ר, הקינמון ואגוז המוסקט. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; מחזירים הכל למחבת; תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות (התערובת תהיה סמיכה).
מסירים מהאש. מכסים את המשטח בנייר שעווה; מכניסים למקרר מבלי לערבב עד להתקררות. מקפלים במחצית של ציפוי מוקצף.
מסדרים מחצית מהוופלים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. צלחת. למעלה עם מחצית מתערובת הדלעת; חזור.
מורחים עם ציפוי מוקצף שנותר. מכניסים למקרר למשך 3 שעות או עד להתייצבות.
ציון קינוח לתוך 15 חתיכות; לארגן תירס ממתקים בקבוצות של שלושה.
שלב ציפוי וצבעי מאכל; מניחים בשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת. הכנס קצה מאפה עגול מס ' 5; צינור על כל חתיכה.
חותכים קינוח לאורך שורות הבקיע.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.