צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום
צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון & כתום לוקח על 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש g חבילות צלעות חזיר, בורבון, חומץ יין, ו cm / 2in חתיכת שורש זנגביל. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו חזה בקר צלוי בתנור עם זיגוג אפרסק בורבון, לחמניות פקאן דביקות עם זיגוג כתום בורבון, ו צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר 170C.
שים את צלעות החזיר בתוך פח צלייה גדול ויוצקים מעל מים קרים עד שהם בקושי מכוסים. בזהירות במקום בתנור ומבשלים 1 שעה. זה מרכך את הבשר ומסיר הרבה מהשומן, אבל זה גורם לצלעות להיראות אפורות ולא מרגישות בשלב זה. אל תדאג הם יהיו כהים ומבהיקים ברגע שהם קלויים.
בינתיים, לערבב יחד את כל החומרים עבור זיגוג בסיר וחום בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד המרמלדה מומס. הפעל את החום ולאפשר את התערובת לבועה עד שהוא מופחת על ידי כרבע.
הסר את הצלעות מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה 220C / גז 7 / מאוורר 200C. להטות את הצלעות ואת הנוזל לתוך מסננת בכיור ולתת את המסננת לנער טוב כדי להסיר כל נוזל עודף. להחזיר את הצלעות לפח הצלייה, לשפוך מעל הזיגוג ולהפוך אותם עד שהם מצופים באופן שווה. צולים בתנור במשך 50 דקות עד שהצלעות מכוסות בזיגוג דביק, מסתובבים ושופכים לפחות פעמיים.
מגישים חם, עם סלט ירוק הרבי.