קציר Ratatouille יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 850 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, פלפלים, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קציר רטטוי, Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), ו Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille).
הוראות
1
מבשלים בצל בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני 10 דקות. או עד שחום קל, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חצילים; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3
מוסיפים קישואים, פלפלים ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים עגבניות, רוטב וקורנית; מביאים לרתיחה. כיסוי; מבשלים על אש נמוכה 30 דקות. או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.