קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

קציר תירס שמנת

קציר תירס שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציר תירס שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 646 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, בצל, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קציר תירס שמנת " צ'ופ " עם פטרוזיליה, קציר מרק תירס, ו קציר פודינג תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר מרק בינוני מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בייקון לשמן חם ומבשלים עד פריך בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
3
מוסיף בצל ותירס, קישואים ותפוחי אדמה ופלפל פעמון כפי שאתה מקבל אותם קצוץ. כמו כן מוסיפים לסיר המרק את עלה המפרץ, עלי קורנית, פפריקה, מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים כ 7 עד 8 דקות כדי להתחיל לרכך את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מפזרים קמח לתוך הסיר, מערבבים ומבשלים 1 דקה. מערבבים את המניה ולתת לו לבוא עד בועה להתעבות קצת. ואז מוסיפים שמנת, פטרוזיליה ורוטב חם, לפי הטעם, ומבשלים 5 דקות. מתבלים את המרק במלח ופלפל ומגישים עם קרקרים או פופקורן כדי לצוף למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לכריכהלכריכה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת