תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציר תירס שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 646 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, בצל, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קציר תירס שמנת " צ'ופ " עם פטרוזיליה, קציר מרק תירס, ו קציר פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר מרק בינוני מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית מעולה.
מוסיף בצל ותירס, קישואים ותפוחי אדמה ופלפל פעמון כפי שאתה מקבל אותם קצוץ. כמו כן מוסיפים לסיר המרק את עלה המפרץ, עלי קורנית, פפריקה, מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים כ 7 עד 8 דקות כדי להתחיל לרכך את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מפזרים קמח לתוך הסיר, מערבבים ומבשלים 1 דקה. מערבבים את המניה ולתת לו לבוא עד בועה להתעבות קצת. ואז מוסיפים שמנת, פטרוזיליה ורוטב חם, לפי הטעם, ומבשלים 5 דקות. מתבלים את המרק במלח ופלפל ומגישים עם קרקרים או פופקורן כדי לצוף למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן