קצפת זנגביל
קצפת ג'ינג'ר דורש על 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 122 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. לך לחנות ותביא זנגביל, שמנת כבדה, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו משמש צלוי עם קצפת זנגביל, דובדבנים Kahlua עם קצפת & זנגביל מצליפה, ו עוגת מולסה לימון-זנגביל עם קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
קוק קרם וג ' ינג ' ר בסיר nonaluminum כבד מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או רק עד בועות להופיע (לא להרתיח); להסיר מן החום, ולתת מגניב לחלוטין (כ 20 דקות). צמרמורת 4 עד 12 שעות. (קרם צריך להיות קר כקרח לפני המכות.)
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, זנגביל משליך. הכה במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי 1 דקה או עד קצף; להגביר את המהירות גבוהה, בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות 2 עד 3 דקות או רק עד פסגות נוקשות טופס. (לא overbeat או קרם יהפוך מגורען.) השתמש באופן מיידי.