קצפת קרומקייק
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, קצפת קרומקייק יכול להיות מצוין לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 18 מנות עם 151 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אגוז מוסקט, קמח, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קרומקהקה הראשון, קרומקהקה, ו פחזניות קרם שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה.
הוראות
מקציפים ביצים בקערה עד אור מאוד.
מוסיפים סוכר בהדרגה, ומקציפים לתערובת. מוסיפים לאט חמאה מומסת, ואז קצפת ואגוז מוסקט.
מערבבים פנימה קמח. (בצק יהיה עקביות של בצק עוגיות.) מצננים בצק ביסודיות.
מחממים צלחות קרומקייק על אש בינונית כ -10 דקות או עד שטיפת מים "רוקדת" כשהיא נופלת על צלחות.
מברישים צלחות בחמאה מתוקה; מניחים 1 כף בצק מעט מעוגל במרכז הצלחת התחתונה; סוגרים ידיות ברזל ולחצו יחד. אם בצק עודף יוצא הצדדים, להסיר עם סכין שולחן.
אופים כ -30 שניות; הפוך ברזל ואופים כ -30 שניות בצד השני.
הסר קרומקייק ומיד להתגלגל בצורת חרוט בצורת.
מניחים את התפר כלפי מטה על נייר קלף להתקררות; הסר את הטופס.
ממלאים קונוסים מקוררים בקצפת ממותקת אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.