קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קצת של טילי

קצת של טילי
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, קצת של טילי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 637 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 34 אוהדים. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, קרם כפול סיר, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הפסטלים של טילי, איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, ו מעט.

הוראות

1
קודם תכין את הג ' לי. משרים את עלי הג ' לטין במים קרים עד לצלילה, ואז מתנקזים. מסננים את המיץ מן הדובדבנים לתוך כד אתה צריך סביב 350-400ml.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
שים את המיץ ואת ג 'לי דומדמנית במחבת, ערבוב עד שהוא רותח ואת ג' לי דומדמנית נמס. תוריד את החום, להתקרר במשך כמה דקות, ואז מערבבים את הג ' לטין עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים למחבת רדודה או צלחת כדי להתקרר, ואז להירגע עד הסט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
עבור פודינג, לגרד את זרעי וניל מן התרמיל לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את החלמונים, סוכר 40 גרם והקמח, ואז מקציפים עד חיוור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים את השמנת לתוך מחבת בגודל בינוני ומביאים רק לרתיחה. בהדרגה לטאטא את השמנת לתוך תערובת חלמון. למחוק את המחבת, ואז להחזיר את התערובת אליו. מבשלים לאט על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ עד מעובה בזהירות רבה כדי לערבב היטב בקצוות של המחבת. מגניב, לערבב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כדי להרכיב את העוגה, פרוס את הגליל השוויצרי ל 8 חתיכות ולסדר על הבסיס וסביב החלק הפנימי של קערת הגשה זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מפזרים שרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
9
להפוך את הג ' לי על לוח וקוצצים עם סכין חדה. מפזרים את הדובדבנים סחוטים וג ' לי קצוץ על גבי הגליל השוויצרי, ואז מפזרים על amaretti כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
יוצקים את פודינג מקורר על הביסקוויטים, ואז לחזור למקרר עד קר (כ 2 שעות). לציפוי, מקציפים את השמנת לפסגות רכות עם 1 כף סוכר, ואז כף או צינור אותו על פודינג. ניתן לכסות את הטריפל ולהתקרר עד 2 ימים בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
11
כדי לשרת, מפזרים מעל הפיסטוקים ושאר amaretti. לדחוף בחזרה את העלים של physalis ולתקוע את הפרי לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
PhysalisPhysalis
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.