קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קצת של טילי

קצת של טילי
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, קצת של טילי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 637 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 34 אוהדים. אם יש לכם ביסקוויטים amaretti, קרם כפול סיר, ג'לי דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הפסטלים של טילי, איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, ו מעט.

הוראות

1
קודם תכין את הג ' לי. משרים את עלי הג ' לטין במים קרים עד לצלילה, ואז מתנקזים. מסננים את המיץ מן הדובדבנים לתוך כד אתה צריך סביב 350-400ml.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
שים את המיץ ואת ג 'לי דומדמנית במחבת, ערבוב עד שהוא רותח ואת ג' לי דומדמנית נמס. תוריד את החום, להתקרר במשך כמה דקות, ואז מערבבים את הג ' לטין עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים למחבת רדודה או צלחת כדי להתקרר, ואז להירגע עד הסט.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור פודינג, לגרד את זרעי וניל מן התרמיל לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החלמונים, סוכר 40 גרם והקמח, ואז מקציפים עד חיוור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים את השמנת לתוך מחבת בגודל בינוני ומביאים רק לרתיחה. בהדרגה לטאטא את השמנת לתוך תערובת חלמון. למחוק את המחבת, ואז להחזיר את התערובת אליו. מבשלים לאט על אש נמוכה, ערבוב עם כף עץ עד מעובה בזהירות רבה כדי לערבב היטב בקצוות של המחבת. מגניב, לערבב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כדי להרכיב את העוגה, פרוס את הגליל השוויצרי ל 8 חתיכות ולסדר על הבסיס וסביב החלק הפנימי של קערת הגשה זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מפזרים שרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
9
להפוך את הג ' לי על לוח וקוצצים עם סכין חדה. מפזרים את הדובדבנים סחוטים וג ' לי קצוץ על גבי הגליל השוויצרי, ואז מפזרים על amaretti כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
יוצקים את פודינג מקורר על הביסקוויטים, ואז לחזור למקרר עד קר (כ 2 שעות). לציפוי, מקציפים את השמנת לפסגות רכות עם 1 כף סוכר, ואז כף או צינור אותו על פודינג. ניתן לכסות את הטריפל ולהתקרר עד 2 ימים בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
כדי לשרת, מפזרים מעל הפיסטוקים ושאר amaretti. לדחוף בחזרה את העלים של physalis ולתקוע את הפרי לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
PhysalisPhysalis
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.