תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Crudo סלמון מרוקאי עם יוגורט. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. אם יש לך מלפפון, יוגורט יווני, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרודו בטן סלמון עם שומר ו Tangerine Gastrique, חציל מרוקאי עם טחינה יוגורט, ו דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השמיר הקצוץ דק, מנטה קצוצה דק, גרידת לימון, שלושה רבעים של מיץ לימון, את ras el hanout, שמן זית, ומלפפון ומערבבים כדי להפוך ויניגרט שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
Ras El Hanout
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
כסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורק
ענפי שמיר שנקטפו
ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
למרוח שכבה דקה של יוגורט במרכז צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
3
שכבת הסלמון דק על גבי היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/4 כוס יוגורט תות
4
מפזרים את הסלמון עם מיץ לימון הנותרים קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
טפטף את הויניגרט על גבי ומקשטים עם שמיר קצוץ גס ונענע.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.