תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Crudo סלמון מרוקאי עם יוגורט. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. אם יש לך מלפפון, יוגורט יווני, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרודו בטן סלמון עם שומר ו Tangerine Gastrique, חציל מרוקאי עם טחינה יוגורט, ו דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השמיר הקצוץ דק, מנטה קצוצה דק, גרידת לימון, שלושה רבעים של מיץ לימון, את ras el hanout, שמן זית, ומלפפון ומערבבים כדי להפוך ויניגרט שמנמן.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.