קראוט מתוק וחמוץ
מתוק חמוץ קראוט דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 10. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 146 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצל, סוכר חום, עגבניות משומרות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחזורי בטטה עם קראוט מתוק, מחזורי בטטה עם קראוט מתוק, ו סלט בטטה בגריל עם רוטב בייקון חמוץ מתוק.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר; מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
קולים בצל בטפטופים עד שהם רכים.
מערבבים כרוב כבוש, עגבניות, סוכר חום ובייקון. מביאים לרתיחה.
מעבירים ל-1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד מבעבע.