קראמבל משמש-תפוח ג'ינג'ר הוא ללא חלב וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צוף משמש, הל טחון, אגוזי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קראמבל דלעת משובץ, קראמבל פירות יער, ו קראמבל תות - תפוז משובץ עם קראנץ ' פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; הניחו בצד. מסדרים תפוחים ב -13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב קמח, קינמון, ג ' ינג ' ר והל; מערבבים לתערובת המשמש. כפית מעל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת טאלג'יו, קצוצה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהציפוי חום זהוב והפירות רכים.