קרוטונים בסגנון מונטה כריסטו קרוטונים עם סלט פריזי וויניגרט שאלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קרוטונים מונטה כריסטו בסגנון קרוטונים Croque עם סלט פריזי ויניגרט שאלו. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, חסה, ביצים, וחומר אחר בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מונטה כריסטו-סגנון קרוק מסייה, כריכי מונטה קריסטו (קרוק-מסייה), ו פריזה עם Vinaigrette שאלות חם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת מחבת מחבת או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
לטאטא יחד את המרמלדה, שאלוט, 1 כף של חרדל דיז ' ון וחומץ, בקערה קטנה.
מוסיף את שמן זית כתית מעולה בזרם איטי, תוך לטאטא, ולאחר מכן מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
מערבבים את הרומיין עם הפריזי על מגש גדול או בקערה רדודה.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר רוטב על אש בינונית, ואז לטאטא בקמח, ומבשלים 1 דקה.
לטאטא ב 1 1/3 כוסות של חלב ומבשלים עד התערובת מעילה את הגב של כף, על 3 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חרדל ולכבות את החום.
מורחים 4 פרוסות לחם עם רוטב לבן ומוסיפים לכל אחת פרוסת גבינה, 2 פרוסות בשר חזיר מקופל, עוד פרוסת גבינה.
מורחים את הלחם הנותר ברוטב ומכסים את הכריכים. חתוך את הקרום, אם אתה מעדיף, ואז רבע הכריכים.
הכה את הביצים עם החלב שנותר בקערה רדודה וטבל את הכריכים בבלילה כפי שאתה מוסיף אותם למחבת. נגב את המחבת עם חמאה מקוננת במגבת נייר לפני שתתחיל להוסיף את הכריכים. מחממים את הכריכים עד deep golden, כ -2 עד 3 דקות בכל צד.
לזרוק את הסלט עם הרוטב לחלק אותו בין 4 צלחות. סדר 4 קרוטונים Croque מסייה מונטה כריסטו על גבי כל סלט ומגישים.