קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

קרוטונים בסגנון מונטה כריסטו קרוטונים עם סלט פריזי וויניגרט שאלו

קרוטונים בסגנון מונטה כריסטו קרוטונים עם סלט פריזי וויניגרט שאלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קרוטונים מונטה כריסטו בסגנון קרוטונים Croque עם סלט פריזי ויניגרט שאלו. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, חסה, ביצים, וחומר אחר בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מונטה כריסטו-סגנון קרוק מסייה, כריכי מונטה קריסטו (קרוק-מסייה), ו פריזה עם Vinaigrette שאלות חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת מחבת מחבת או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא יחד את המרמלדה, שאלוט, 1 כף של חרדל דיז ' ון וחומץ, בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את שמן זית כתית מעולה בזרם איטי, תוך לטאטא, ולאחר מכן מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מערבבים את הרומיין עם הפריזי על מגש גדול או בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר רוטב על אש בינונית, ואז לטאטא בקמח, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לטאטא ב 1 1/3 כוסות של חלב ומבשלים עד התערובת מעילה את הגב של כף, על 3 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חרדל ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מורחים 4 פרוסות לחם עם רוטב לבן ומוסיפים לכל אחת פרוסת גבינה, 2 פרוסות בשר חזיר מקופל, עוד פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מורחים את הלחם הנותר ברוטב ומכסים את הכריכים. חתוך את הקרום, אם אתה מעדיף, ואז רבע הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
10
הכה את הביצים עם החלב שנותר בקערה רדודה וטבל את הכריכים בבלילה כפי שאתה מוסיף אותם למחבת. נגב את המחבת עם חמאה מקוננת במגבת נייר לפני שתתחיל להוסיף את הכריכים. מחממים את הכריכים עד deep golden, כ -2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
לזרוק את הסלט עם הרוטב לחלק אותו בין 4 צלחות. סדר 4 קרוטונים Croque מסייה מונטה כריסטו על גבי כל סלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים