קרוסטטה גבינת שמנת עם ריבה כתומה
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח לעוגה, מרמלדה כתומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטטה מחיטה מלאה עם לימון מרמלדה, קרוסטטה שקדים, משמש וגבינת שמנת, ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח וסוכר יחד על משטח העבודה. הפוך היטב במרכז התערובת; להוסיף חלמון ביצה. פזר קוביות חמאה על תערובת הקמח. באמצעות הידיים, לערבב בעדינות מרכיבים יחד עד מעורבב היטב וצורות בצק. לשטח את הבצק לדיסק; לעטוף בפלסטיק לצנן לפחות 1 שעה או לילה.
מחממים תנור ל 400°f. תרסיס מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן.
אופים עד חום זהוב מבושל דרך, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 18 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה.
מקציפים גבינת שמנת, גבינת מסקרפונה וסוכר בקערה בינונית עד חלקה.
מורחים מילוי באופן שווה בקרום מקורר; צמרמורת 1 שעה.
מורחים ריבה באופן שווה על מילוי.
מפזרים שקדים מעל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)