קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה עם משמשים מיובשים וטלג'יו

קרוסטטה עם משמשים מיובשים וטלג'יו
Crostata עם משמשים מיובשים ו Taleggio דורש בערך 1 שעה ו 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 439 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו Marsalan ומיובש-Fig Crostata, קרוסטטה פירות יבשים ואגוזים, ו כרוב, תפוח ומשמש מיובש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר למעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה קצוצה דק והתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיף את גבינת מסקרפונה ומיץ לימון ודופק כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מיץ לימוןמיץ לימון
4
מוסיפים את מי הקרח ומפעילים את המכונה רק עד שהתערובת לחה ומתפוררת, אבל לא יוצרת כדור. אל תגזים. הפוך את הבצק לסדין של ניילון נצמד. לחץ לתוך דיסק, כיסוי, להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
עבור המילוי: לשים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. בקערה בינונית, לשלב את משמשים, אגוזי מלך, גרידת לימון, קינמון, ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
משמשמשמש
קינמוןקינמון
מלח יםמלח ים
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
6
מוסיפים את הדבש ומערבבים עד שכל החומרים מצופים. מערבבים ב 2/3 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
דבשדבש
7
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים בתוך תבנית אפייה 12 על 17 אינץ ' ולשים אותו על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
שים את הבצק הצונן על נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
9
מגלגלים את הבצק למעגל 11 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. הרימו את נייר הקלף והעבירו אותו לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
שים את מילוי משמש במרכז הבצק, מתפשט באופן שווה, משאיר גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק מעל המילוי כדי ליצור סיבוב 8 אינץ'. קפלו את קצה הבצק וצבטו כדי לאטום את כל הסדקים בבצק. מסדרים את הגבינה הנותרת על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
גבינהגבינה
בצקבצק
11
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקרום עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
12
אופים עד הקרום מתחיל להפוך זהב, על 15 עד 18 דקות. מכסים את הקרוסטטה באופן רופף עם חתיכת נייר ומבשלים עד שהקרום הוא זהוב והגבינה נמסה, עוד 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הסר את הקרוסטטה מהתנור ללוח חיתוך ולחשוף. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות ולסדר על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
14
מגישים בעוד עדיין חם.