Crostata עם משמשים מיובשים ו Taleggio דורש בערך 1 שעה ו 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 439 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים, מיץ לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו Marsalan ומיובש-Fig Crostata, קרוסטטה פירות יבשים ואגוזים, ו כרוב, תפוח ומשמש מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר למעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה קצוצה דק והתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיף את גבינת מסקרפונה ומיץ לימון ודופק כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
מיץ לימון
4
מוסיפים את מי הקרח ומפעילים את המכונה רק עד שהתערובת לחה ומתפוררת, אבל לא יוצרת כדור. אל תגזים. הפוך את הבצק לסדין של ניילון נצמד. לחץ לתוך דיסק, כיסוי, להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
עבור המילוי: לשים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. בקערה בינונית, לשלב את משמשים, אגוזי מלך, גרידת לימון, קינמון, ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
משמש
קינמון
מלח ים
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
6
מוסיפים את הדבש ומערבבים עד שכל החומרים מצופים. מערבבים ב 2/3 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
דבש
7
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים בתוך תבנית אפייה 12 על 17 אינץ ' ולשים אותו על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
8
שים את הבצק הצונן על נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
9
מגלגלים את הבצק למעגל 11 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. הרימו את נייר הקלף והעבירו אותו לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
10
שים את מילוי משמש במרכז הבצק, מתפשט באופן שווה, משאיר גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק מעל המילוי כדי ליצור סיבוב 8 אינץ'. קפלו את קצה הבצק וצבטו כדי לאטום את כל הסדקים בבצק. מסדרים את הגבינה הנותרת על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
משמש
גבינה
בצק
11
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקרום עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
12
אופים עד הקרום מתחיל להפוך זהב, על 15 עד 18 דקות. מכסים את הקרוסטטה באופן רופף עם חתיכת נייר ומבשלים עד שהקרום הוא זהוב והגבינה נמסה, עוד 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
13
הסר את הקרוסטטה מהתנור ללוח חיתוך ולחשוף. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות ולסדר על מגש הגשה.