, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 560 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ביצה, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פטריות עטופות בפנצ'טה, פטריות עטופות בפנצ'טה, ו שלוש גבינות פיצה עם פנקטן ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון לשלב את הקמח, ו 1/2 כפית מלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהחמאה קצוצה דק והתערובת דומה לארוחה גסה. בקערה קטנה לשלב את מיץ לימון mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מסקרפונהname
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיף את תערובת מסקרפונה למעבד המזון ודופק כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את מי הקרח ומפעילים את המכונה רק עד שהתערובת לחה ומתפוררת, אבל לא יוצרת כדור. אל תערבבי יותר מדי. הפוך את הבצק לסדין של ניילון נצמד. לחץ לתוך דיסק, כיסוי, ומקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מבשלים את הפנצ ' טה במחבת מטוגנת קטנה על חום בינוני עד לזהב ופריך, כ 4 דקות.