קרוסטטה עם ריבת תות
קרוסטטה עם ריבת תות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם סוכר, חמאה, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו קרוסטטה תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, הסוכר, קליפת לימון, במעבד מזון. לאחר מכן להוסיף את החמאה בקוביות, במרווחים. דופק עד התערובת דומה ארוחה גסה, ולאחר מכן להוסיף את המלח. דופק במי הקרח, 1 כף בכל פעם, עד לגושים לחים טופס. לאסוף את הבצק לכדור; להשתטח לתוך דיסק. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 400 מעלות F.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לסיבוב 11 אינץ'.
מעבירים את הבצק על גבי תבנית אפייה כבדה המצופה בפד סיליקון או נייר קלף. מערבבים את מיץ הלימון לתוך השימורים ומפיצים את השימורים על גבי הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים את גבול הבצק על המילוי כדי ליצור סיבוב 8 אינץ', קפלים באופן רופף וצובט כדי לאטום את כל הסדקים בבצק.
אופים את הקרוסטטה עד הקרום הוא זהוב, 35 עד 40 דקות. אפשר להתקרר.
מפזרים את השקדים והאבק עם אבקת הסוכר, אם תרצה. החלק מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את הקרוסטטה מן גיליון האפייה ולהגיש.