קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קרוסטטה ריבה איטלקית

קרוסטטה ריבה איטלקית
ג'אם קרוסטטן איטלקי הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קרוסטטה ריבה איטלקית, קרוסטטה ריבה איטלקית, ו חצילים ועגבניות קרוסטטה (עוגה כפרית איטלקית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד מאוד קל ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את תמצית וניל, תמצית שקדים, ומלח ומערבבים רק עד חלקה. לגרד את הקערה, להוסיף את הקמח הנמדד, ומערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר 1/2 כוס הבצק, תוך שימוש בקצות אצבעותיו מקומטות, לחץ עליו עד 1/2-עד 1/4 אינץ ' שטוח על צלחת קטנה. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא. לחץ על הבצק הנותר (עם קצות אצבעות מקורנות קלות) באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מורחים את הריבה על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ריבהריבה
6
הסר את הבצק הנותר מהמקפיא והתפורר אותו באופן שווה על הריבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ריבהריבה
7
מפזרים את השקדים באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 50 דקות. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני הסרת צידי המחבת. עם סכין חדה, לחתוך את הקרוסטטה לתוך 12 טריזים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף