קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל
קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 321 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, קיצור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, תפוח וקרמל גיל גאודה קרוסטטה, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס קמח והמלח.
חותכים בקיצור וחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים שמן וחמאה, 1 כף בכל פעם) מפזרים על תערובת קמח, משליכים עם מזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ובצק כמעט מנקה את הצד של הקערה.
לאסוף בצק לכדור; צורה לתוך עגול 5 אינץ שטוח על יריעת עוגיות גדולה ungreased קלות. עם מערוך מקורנן, מגלגלים מאפה לתוך סיבוב 12 אינץ'.
בקערה גדולה, לערבב 1/2 כוס סוכר 3 כפות קמח. מערבבים תפוחים עד מצופה. תערובת תפוח תלולית על מרכז הבצק עגול עד בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הבצק על תערובת תפוח; קצה crimp של הבצק מעט. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים על תפוחים ובצק.
אופים 42 עד 47 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב תפוחים הם מזלג מכרז. (אם תפוחים מתחילים להשחים במהירות, לכסות את התפוחים באופן רופף עם רדיד אלומיניום.)
מגישים חם טפטוף עם ציפוי קרמל.