קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום

קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום
קרוסטיני בקר עם מיונז פלפל אדום דורש כ 3 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 471 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו שקדי בקר, לחם בגט, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל אדום זית, ו מיונז פלפל אדום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 ניירות אפייה גדולים וכבדים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מזלפים 3 כפות שמן על פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים עד שהקרוסטיני זהוב בהיר ופריך, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים את הפלפלים והמיונז במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מתבלים את מיונז הפלפל, לפי הטעם, במלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
קשרו את הבקר בחוט מטבח כדי לעזור לשמור על צורתו. מתבלים את הבקר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מחממים את יתרת 1 כף השמן במחבת קטנה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבקר למחבת ומבשלים עד שהוא שחום ומבושל עד לקבלת חמימות רצויה, כ -8 דקות לנדיר. מקפיאים את הבקר עד שהוא פשוט קפוא (זה יקל על הפרוסה), כ -3 שעות. בעזרת סכין גילוף חדה גדולה חותכים את הבקר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מורחים את מיונז הפלפל מעל הקרוסטיני ומעליו את הבקר הפרוס. מסדרים את הקרוסטיני על מגש. מפזרים מעל הצלפים, מפזרים את מלח הים הגס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קרוסטיניקרוסטיני
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
עצה קדימה: מיונז פלפל פעמון בשר בקר פרוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
אלטרנטיבה: אם תרצה, ניתן להחליף את שקד הבקר ב -1 קילו רוסטביף פרוס טרי. מכיוון שהרוסטביף כבר מבושל וניתן להשתמש בו כפי שהוא, הוא מהווה אלטרנטיבה נהדרת לחיסכון בזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מדיצ 'י ארמט קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.