קרוק מונסיאורס א לה רשל, אני לוקח על גבינה צלויה צרפתית וסאמי חזיר.
המתכון Croque Monsieurs a la Rachelle my take on french grilled cheese and ham sammys יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 834 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לכם חצי וחצי, מלח, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קרוק מונסיורס פתוח, קל יותר קרוק מסייה גבינה בגריל, ו בצל צרפתי קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשורה 8 פרוסות לחם על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
2
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים 2 כפות חמאה להמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים קמח לחמאה ומקציפים יחד. לבשל קמח וחמאה יחד במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן לטאטא חצי וחצי או חלב. מביאים רוטב לבועה ומעבים עוד 1 או 2 דקות. רוטב העונה עם מלח, ואז לטאטא חרדל דיז ' ון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מחממים מחבת או מחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים כל פרוסת לחם ברוטב דיז 'ון בשמל ובונים 4 סנדוויצ' ים עם 2 או 3 פרוסות נקניק ו-2 פרוסות גבינה לכריך. רוטב דיז ' ון בשמל יעזור להחזיק את הבשר והגבינה במקום. הפוך פרוסות של בשר חזיר וגבינה שאר שטוח; לא ערימת בשר או גבינה. חמאה צמרות 4 כריכים ולהגדיר על מחבת או גריל, בצד החמאה למטה. חמאה בצד הנגדי של כל כריך בזמן שהצד הראשון צולה. כריכי טוסט 4 דקות בכל צד, להסתובב עם מרית דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
רוטב
לחם
טוסט
בשר
חם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
גריל
7
מגישים עם cornichons, בצל כבוש וחרדל דיז ' ון נוסף לעבור ליד השולחן.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.