קרוק מסייה עם קרום שקדים עם רוטב בשמל תה אנגלי
קרוק מסייה שקדים עם רוטב בשמל תה אנגלי עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. תמורת $3.12 למנה , מתכון זה מכסה 52% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1909 קלוריות , 156 גרם חלבון ו -131 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם באגט, שקית תה לארוחת בוקר, מולבן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 80% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קרוק מסייה קל ללא גלוטן עם רוטב דבש בשמל , קל מסייה קרוק עם רוטב בשמל דבש וקרוק -מסייה .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
לסיר רוטב הוסף 30 אונקיות חלב, שקית תה אנגלי וטרגון.
מניחים על אש קטנה ומביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים שמן ו-2 כפות חמאה. בקערת ערבוב, טורפים יחד את הביצים ו-1/4 כוס חלב.
מוסיפים 3 כפות מלח וכפית פלפל שחור.
מניחים את השקדים הפרוסים בקערה. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים, ולאחר מכן בשקדים ומניחים במחבת חמה. מבשלים כ-2 דקות לכל צד, או עד שחום עמוק יפה.
מסננים על נייר סופג ומעבירים לתבנית.
מוסיפים ללחם פרוסת חזיר 1 וכמות נדיבה של גבינה.
מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
בזמן שהמסייה נאפים, מניחים סיר על הכיריים ומעבירים לאש בינונית-גבוהה. ממיסים 3 כפות חמאה ומטגנים את הבצל עד לקבלת צבע חום בהיר.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מסננים את חלב התה לתוך הסיר וטורפים במרץ. כשהרוטב סמיך מוסיפים את גבינת הפרמזן והפטרוזיליה. מכבים את האש.
מוציאים את המסייה מהתנור ומפזרים את רוטב הבשמל. מצלחים ומגישים.