קרוק פטריות-מסייה
אם יש לך גבינת gruyère; 9 אונקיות, גבינת פרמזן, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרוק פטריות-מסייה, קרוק מסייה, ו קרוק מסייה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד-בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח; מערבבים עד זהב חיוור, על 2 דקות.
הוסף עלה דפנה. להגדיל את החום בינוני גבוה; לטאטא עד התערובת מתחילה לרתוח. להפחית את החום בינוני; מערבבים עד מעילי רוטב בחזרה של כף, על 5 דקות.
מוסיפים גבינה ואגוז מוסקט. מתבלים ברוטב חריף, מלח ופלפל.
מניחים פטריות במעבד. באמצעות פניות on / off, תהליך עד קצוץ דק. ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל בינוני-גבוהה.
מוסיפים פטריות ושאלות; מערבבים עד פטריות הם השחמה ויבש, על 8 דקות.
מורחים את החמאה שנותרה על 1 צד של פרוסות לחם.
מניחים לחם, בצד חמאה למעלה, על גיליון אפייה מעוטר. צלייה עד הזהב, צופה מקרוב וסיבוב גיליון באמצע הצליה, על 3 דקות. לחם מגניב. מחממים תנור ל 232°. להפוך 6 פרוסות לחם מעל; למעלה עם בשר חזיר וגבינה פרוסה. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, צד צלוי למעלה. לחץ כדי לדחוס.
מורחים על 2 כפות רוטב על כריכים, משאיר 1/3 אינץ גבול רגיל. מחלקים תערובת פטריות על גבי רוטב.
מפזרים Gruyère מגורר ופרמזן.
אופים כריכים עד גבינה בפנים נמס וגבינה על גבי הופך זהב, על 10 דקות. למעלה עם טרגון, אם תרצה.