קרינגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרינגל. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . אם יש לכם חלב, ביצה, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו Kringle, Kringle, ו Kringle (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לערבב יחד שמנת חמוצה וניל. תניח בצד.
באמצעות בלנדר מאפה או (כמה פולסים עם מעבד מזון) לחתוך יחד קמח וחמאה כך החמאה מצטמצמת לחתיכות בגודל אפונה קטן. מערבבים בתערובת שמנת חמוצה. להתמזג היטב כדי ליצור בצק. התחלקו לשני דיסקים. שטחו את הדיסקים מעט, מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה קטנה לטאטא יחד ביצה וסוכר. תניח בצד. על משטח עבודה משוריין, לרדד כל דיסק בצק לתוך 12 על ידי מלבן 6 אינץ'.
התפשטות מילוי מרכז ברצועה דקה משאיר שני סנטימטרים ברורים בכל צד סנטימטר וחצי בשני הקצוות. מקפלים צדדים מעל מרכז ואז לקפל מסתיים, לחץ קלות כדי לאטום.
אופים על גיליון נייר מצופה קלף במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
טפטוף זיגוג על קרינגל חם. מגניב על מתלה תיל. לאחסן במיכל מכוסה. הכי טוב בתוך יום.