קרם Farfalle עם סלמון ואפונה
שמנת Farfalle עם סלמון ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 429 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מיץ לימון, שמיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Farfalle עם סלמון, נענע, ואפונה, חזיר ואפונה Farfalle ברוטב שמנת לימון פרמזן, ו חלק חגיגה I: שמנת farfalle עם אפונה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא חום נמוך. מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול. עונת סלמון עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. לצלות עד מבושל דרך, 5 דקות לכל צד.
בואו מגניב; לחתוך סלמון לחתיכות בגודל ביס. לבשל פסטה לפי הוראות החבילה; להוסיף אפונה 3 דקות לפני סוף זמן הבישול; לנקז.
לטאטא 1/4 כוס חלב וקמח בסיר קטן עד חלקה; לטאטא הנותרים 1/4 כוסות חלב, נשאר 1/4 כפית מלח ונשאר 1/8 כפית פלפל. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא, עד עבה כמו שמנת כבדה, 10 דקות.
הסר מהחום; להוסיף Neufchaåtel ו 1 tbsp שמיר; לטאטא עד גבינה נמסה. לזרוק פסטה ואפונה עם רוטב וסלמון; לטפטף עם מיץ.
מקשטים עם גרידה ונותר 1 כף שמיר.