קרם בישול איטי של מרק ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי קרם של מרק ברוקולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך גבינה אמריקאית, ברוקולי, שמנת של מרק סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זה מושלם עבור סתיו. נסו בישול איטי שלוש גבינה ברוקולי מרק, סיר איטי ברוקולי מרק גבינה, ו ברוקולי בישול איטי ומרק גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל בשמן החם עד רך, 5 עד 7 דקות.
מסננים כמה שיותר נוזלים מן הבצל ככל האפשר.
להעביר את הבצל סחוט לבישול איטי.
מניחים את הברוקולי, קרם של מרק סלרי, שמנת של מרק פטריות, גבינה אמריקאית, וחלב לתוך סיר איטי.
מבשלים נמוך עד הברוקולי רך והטעמים מתמזגים, 3 עד 4 שעות.