קרם ברולה אני
קרם ברולה אני יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סוכר חום, חלמונים ביצה, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חלמונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, 5 דקות או עד צהוב עבה ואור. בהדרגה לנצח בסוכר.
קרם חום בסיר בינוני מעל חום בינוני עד רק חם למגע. קצת בכל פעם, כך הביצים לא מתקפלות, מערבבים חצי הקרם לתוך תערובת חלמון הביצה. ואז מערבבים את כל חלמון ביצה ותערובת שמנת לתוך השמנת הנותרת בסיר. לבשל, ערבוב ברציפות, על אש נמוכה, 5 עד 8 דקות, עד התערובת מתעבה; לא להרתיח.
יוצקים פודינג לתוך צלחת פאי 9 אינץ', לכסות ולקרר 2 עד 24 שעות.
לפני ההגשה, מפזרים סוכר חום במקום תחת תנור מחומם מראש, או להשתמש לפיד מטבח כדי להמיס סוכר.