קרם ברולה לובסטר תירס
המתכון של קרם ברולה לובסטר תירס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך שעה ו-25 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מגיש 6 ומחירו 3.2$ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 405 קלוריות . אם יש לכם פלפל, מלח, בשר לובסטר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך מצוין. קרם ברולה שוקולד לבן עם תות שדה {קרם ברולה ערכת מתנה} , קרם ברולה תירס וקרם ברולה תירס מתוק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים את גרעיני התירס, השמנת, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות כדי לאחד טעמים.
טורפים את הביצים יחד בקערת ערבוב. מערבבים פנימה מעט מתערובת התירס החמה, כדי למתן את הביצים, ואז מוסיפים את שאר תערובת התירס.
מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים. מעבירים את התערובת דרך מסננת דקה, לתוך קערה, בעזרת מרית גומי או מצקת קטנה כדי ללחוץ החוצה את כל הנוזלים. השליכו את המוצקים.
שים 6 (6 אונקיות) רמקינים קרמיים בתבנית אפייה בעומק 2 אינץ'. מצקת פנימה את תערובת התירס, מחלקים באופן שווה.
יוצקים מי ברז חמים לתבנית האפייה, ממלאים את הכלי כחצי.
אופים כ-35 דקות. בדוק אם יש תנודות קלות ואז הוציאו אותם מהתנור והניחו להתקרר למשך 10 דקות לפחות. מעל כל רמקין באופן שווה את בשר הלובסטר ומפזרים את הפרמזן. להבעיר את הגבינה או לשים אותם מתחת לצלייה כדי להשחים ופריכות.
מכינים מראש: לאחר שהרפרפות מבושלות, מצננים לחלוטין ומקררים עד להגשה. כשמוכנים להגשה, הביאו לטמפרטורת החדר והמשיכו לצרף את הרמקינס עם לובסטר וגבינה.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים יגיע למקום גם כן. ה-Vocoret Chablis עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
![ווקרט שאבלי]()
ווקרט שאבלי
הקרקעות הקימרידג'יאניות (העשירות באבני גיר) העוברות דרך שאבלי נותנות ליינות את המינרליות האופיינית להם, שניתן לתאר גם כאקדח, גיר וביינות של Vocoret & Fils, טעם של אבן רטובה. הענבים גודלו על גבעות גירי של אבן גיר קימרידג'ית מעורבת עם חימר פורטלנדי. יין זה לוכד את האופי הטיפוסי של שאבלי עם מינרליות פלדה, ביטוי הדרים ממוקד וחומציות מוצקה. מגישים כאפריטיף או עם צדפות, פירות ים, חלזונות, שרקוטרי, גבינת עיזים, גבינת גרוייר.