קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

קרם ברולה ליקר ביצים

קרם ברולה ליקר ביצים
קרם ברולה ליקר ביצים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך חלמונים, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו קרם ברולה ביצת עין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 4 ramekins או כוסות פודינג לתבנית אפייה רדודה, ולמלא את המנה עם מים עד חצי דרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
יוצקים את ליקר הביצים למחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים מדי פעם עד התערובת מבשלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, מניחים את חלמוני ביצה וסוכר לתוך קערת ערבוב; לנצח עד צבע בהיר וקציף. מערבבים את המסקרפונה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
לטאטא 1/4 כוס של תערובת ליקר ביצים מחוממת לתוך הביצים. בהדרגה לטאטא את ליקר הביצים הנותרים לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר כדי להסיר כל גדילי ביצה. אם תרצה, מערבבים את אגוז מוסקט, קינמון, וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים לתוך ramekins מוכן, מחלק באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד קבע, 30 עד 45 דקות. המרכזים צריכים להתנועע מעט כאשר מזועזע, אבל לא להיות soupy.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור להתקרר 30 דקות; לקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®