קרם ברולה ליקר ביצים
קרם ברולה ליקר ביצים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך חלמונים, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו קרם ברולה ביצת עין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים 4 ramekins או כוסות פודינג לתבנית אפייה רדודה, ולמלא את המנה עם מים עד חצי דרך את הצדדים של ramekins.
יוצקים את ליקר הביצים למחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים מדי פעם עד התערובת מבשלות, כ -10 דקות.
בינתיים, מניחים את חלמוני ביצה וסוכר לתוך קערת ערבוב; לנצח עד צבע בהיר וקציף. מערבבים את המסקרפונה עד מעורבב היטב וחלק.
לטאטא 1/4 כוס של תערובת ליקר ביצים מחוממת לתוך הביצים. בהדרגה לטאטא את ליקר הביצים הנותרים לתוך הביצים.
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר כדי להסיר כל גדילי ביצה. אם תרצה, מערבבים את אגוז מוסקט, קינמון, וניל.
יוצקים לתוך ramekins מוכן, מחלק באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד קבע, 30 עד 45 דקות. המרכזים צריכים להתנועע מעט כאשר מזועזע, אבל לא להיות soupy.
הסר מהתנור להתקרר 30 דקות; לקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.