קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

קרם ברולה ליקר ביצים

קרם ברולה ליקר ביצים
קרם ברולה ליקר ביצים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך חלמונים, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו קרם ברולה ביצת עין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מניחים 4 ramekins או כוסות פודינג לתבנית אפייה רדודה, ולמלא את המנה עם מים עד חצי דרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
יוצקים את ליקר הביצים למחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים מדי פעם עד התערובת מבשלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, מניחים את חלמוני ביצה וסוכר לתוך קערת ערבוב; לנצח עד צבע בהיר וקציף. מערבבים את המסקרפונה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
לטאטא 1/4 כוס של תערובת ליקר ביצים מחוממת לתוך הביצים. בהדרגה לטאטא את ליקר הביצים הנותרים לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר כדי להסיר כל גדילי ביצה. אם תרצה, מערבבים את אגוז מוסקט, קינמון, וניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
יוצקים לתוך ramekins מוכן, מחלק באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הקוסטרד קבע, 30 עד 45 דקות. המרכזים צריכים להתנועע מעט כאשר מזועזע, אבל לא להיות soupy.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר מהתנור להתקרר 30 דקות; לקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'