קרם ברולה קינמון-תפוז
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קינמון-כתום קרם ברולה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מעט מלח, תמצית ונילן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרם ברולה קינמון ותפוז, קרם ברולה קינמון קל, ו Cinnamon Crème Brûlée קטלאנית.
הוראות
מערבבים חלב, חלב יבש, ומלח בסיר קטן על חום בינוני.
חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב הקצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בקליפה כתומה ומקל קינמון. לכסות ולתת תלול 10 דקות. מסננים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. מערבבים תמצית וניל.
שלב 2 כפות סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף לשלב.
בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת חלב שווה בין 2 מנות רדודות (6 אונקיות).
מניחים מנות במחבת אפייה 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר צלחת הוא נגע.
הסר צלחות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
לנפות הנותרים 2 כפות סוכר באופן שווה על החלק העליון של ברלס. החזקת מבער מטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (על 1 דקה).