קרם דל שומן של מרק עגבניות
אם יש לכם עגבניות, פלפל טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו פנקייק גבינת שמנת (פחמימות & Keto נמוך).
הוראות
יוצקים עגבניות עם המיץ שלהם לתוך סיר, ומערבבים בצל, סוכר, מלח, שיני פלפל שחור; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
להחזיר מרק מעורבב לסיר, ומערבבים בחלב המאודה.
מניחים על אש נמוכה, ומבשלים רק עד חם, על 1 דקה.