קרם חמאת בוטנים-מלא עוגות מזון של השטן
אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר מגורען, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגות מלא קרם של השטן מזון, חמאת בוטנים-ממולאים עוגות מזון של השטן, ו קרם חמאת בוטנים מלא עוגות שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו אחד 12 כוס ומחבת אחת 6 כוס מאפין עם נייר או לסכל ספינות קאפקייקס.
הפוך את העוגות: לנפות את קמח העוגה, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח יחד שלוש פעמים. לנצח את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 15 שניות עד בשילוב.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות עד שכל אחד הוא משולב. המשך להכות עד אור ורך, על 6 יותר דקות. עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר שלה, להכות בשליש של תערובת הקמח. מקציפים בחמאה ווניל, ואז עוד שליש מתערובת הקמח. הכה את הקפה ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת. למלא את כוסות מאפין באמצע הדרך ואופים במשך 25 דקות, או עד המרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. הגדר את המחבתות על מדף להתקרר.
הפוך את מילוי חמאת הבוטנים: הכה את החמאה וחמאת בוטנים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להכות את הסוכר של ממתקים. הגבר את המהירות לגבוה והכה במשך 3 עד 5 דקות, עד חלקה ורך. כפית את המילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל בינוני. הכנס את הקצה לתוך החלק העליון של כל קאפקייק מקורר לסחוט כ 1/2 כפות מילוי לתוך כל קאפקייק.
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מחממים את השמנת בסיר קטן עד לצריבה.
יוצקים את השמנת על השוקולד ולתת לשבת 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
תן לשבת 10 דקות, עד עבה אבל עדיין pourable. דאנק את צמרות הקאפקייקס לתוך הציפוי למעיל, ואז במקום על מדף ומפזרים את הבוטנים הקצוצים.
להעביר למקרר במשך 20 דקות כדי להגדיר.