קרם מרק כרישה מנצח
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוח אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קרם מנצח של מרק כרובית, קרם מנצח של מרק ירקות, ו קרם מנצח של מרק אספרגוס.
הוראות
נקו כרישה בזהירות, שטפו היטב כדי להסיר אדמה.
חותכים ל-1/2 אינץ'. חתיכות. אדים במיכל מכוסה עם 1/2 כוס מים עד שהם רכים (יכולים לעשות זאת במיקרוגל); אל תנקז. הניחו בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול; מוסיפים קמח תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים 2-4 דקות על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עד שהקמח מבושל היטב. מוסיפים בהדרגה ציר עוף תוך ערבוב בקצפת תיל; מביאים לרתיחה. הופכים את האש לנמוכה; מוסיפים שמנת, תבלינים, כרישה, תפוח אדמה ונקניק. לא להרתיח.