קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

קרם מרק כרישה מנצח

קרם מרק כרישה מנצח
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל, קמח, תפוח אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם קרם מנצח של מרק כרובית, קרם מנצח של מרק ירקות, ו קרם מנצח של מרק אספרגוס.

הוראות

1
נקו כרישה בזהירות, שטפו היטב כדי להסיר אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2
חותכים ל-1/2 אינץ'. חתיכות. אדים במיכל מכוסה עם 1/2 כוס מים עד שהם רכים (יכולים לעשות זאת במיקרוגל); אל תנקז. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
ממיסים חמאה בסיר גדול; מוסיפים קמח תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים 2-4 דקות על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עד שהקמח מבושל היטב. מוסיפים בהדרגה ציר עוף תוך ערבוב בקצפת תיל; מביאים לרתיחה. הופכים את האש לנמוכה; מוסיפים שמנת, תבלינים, כרישה, תפוח אדמה ונקניק. לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם