קרם עוף
קרם עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1221 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 102 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם קמח, שמן צמחי, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף טטרזיני (פסטה עם עוף ופטריות ברוטב שמנת), עוף שמנת, ו עוגת קרם עוף.
הוראות
לתקוע כל שד במזלג כמה פעמים. מתבלים במלח ופלפל. לדלות בקמח.
במחבת גדולה, בשר חום משני הצדדים בשמן.
מסננים את עודף השמן. להתיז עם יין לבן, ולתת להפחית.
מוסיפים מיץ תפוזים כדי לכסות את תחתית המחבת. מביאים לרתיחה, הופכים את השדיים לעתים קרובות. כאשר לרתיחה, להוסיף קצפת, רק כדי לכסות. תנמיך את החום לרתיחה. להפחית את הנוזל בחצי.
מניחים כל שד על מצע של אורז או טיפים טוסט, אם תרצה; מקשטים עם עלי נענע ופרוסת תפוז.